' Handla Sail Racing kläder för dam & herr online - Sealife.se
/* */
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Sail Racing kläder för dam & herr

Sail Racing® är ett högteknologiskt klädföretag med fokus på att designa och konstruera innovativa och tekniska kläderna för höghastighetssegling. Hos oss på Sea Life hittar du ett stort utbud av Sail Racing jackor, tröjor, shorts, t—shirts och hoodies. Sail racing erbjuder det absolut bästa inom seglarmode.

 

 

Sail Racing drivs av att upptäcka nya material, uppnå de bästa passformerna och skapa den mest tilltalande och funktionella designen med råd ifrån de professionella seglare som tillsammans bildar Sail Racing Test Team. Sail Racing designar, marknadsför och säljer också ett brett utbud av casual produkter för både sommar och vinter. Kollektionerna skapas med den senaste teknologi och material med en tydlig inspiration ifrån högaktivitetssegling.

The Reference Collection

The Reference Collection är en noga framtagen kollektion efter ett nära samarbete med Oracle Team USA i deras jakt på den åtråvärda pokalen i världen största segeltävling, America's Cup. Designen på denna kollektion rotar sig djupt i Sail Racing's DNA och åtskilliga timmar har spenderats på att göra den perfekt. Samarbetet med Gore-Tex fortsätter och har satt sin prägel på många av dessa plagg, likaså dragkedjorna från experterna på YKK. Med höga materialval och extremt välarbetade plagg anser vi på Sea Life att denna kollektion är så gott som perfekt.

Historia

Sail Racing grundades 1977 av Lasse Molse och Christer Johansson. Varumärket registrerades officiellt den 7 juli 1977. Lasse och Christer hade en vision att skapa ett varumärke som speglade deras passion för segling. Två decennier senare, uppfyllda av en mängd inspiration och erfarenhet valde man göra en nystart.

Vid nylanseringen bestämde att alla plagg skulle vara innovativa och funktionella för att kunna möta de mest extrema förhållandena både till sjöss och land. Efter mängder av tester med hjälp av materialexperter och erfarna seglare släppte man tillslut sin första kollektion i slutet av 90¬talet. Sail Racing är offici