' Parajumpers jackor för dam & herr | Parajumper | Sealife.se
  • Fri frakt och fri retur i butik
  • Delbetalning
  • Snabba leveranser
 
Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Parajumpers

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av vårens t-shirts, jackor, västar, tröjor och kepsar för både dam och herr från Parajumpers. Du hittar den mest populära jackan Geena och västen Perfect hos oss. Geena är en tunnare dunjacka perfekt att ha på kalla vårkvällar eller som värmeplagg under annan jacka. Västen Parajumpers Perfect är en av vårens måsten. Varm och stilsäker. Vinterjackorna tillverkas i kraftigt nylon med avtagbart dunfoder och pälsklädda huvor. Många små designtaljer är tagit från fallskärmshoppare, såsom den kraftiga kabinhaken.Notera att PARAJUMPERS är små i storlekarna så gå upp en storlek.

Slitstarka jackor och västar för tuffa miljöer

Att jackan kommit att bli mycket uppskattad är enkelt att förstå; slitstarka material som vattenavvisande polyester och varmt, värmande stoppning kombinerat med en oöverträffbar, moderiktig design gör den älskad och använd av den som bara nöjer sig med toppklass. Smarta detaljer som generösa fickor för kartor, mobil och annat en överlevare kan behöva är kännetecknet för en Parajumper, liksom den gula knäppningen vid halslinningen. Ibland är den gula detaljen utbytt mot en karbinhake. På vänster axel finner du den karaktäristiska loggan.

De superlätta, tunnare jackorna är fina som de är, men fungerar också bra som ett värmande extralager under en snygg kappa eller rock. Detta gör jackan extremt praktisk vid de tillfällen du vill känna dig mer uppklädd samtidigt som du är beredd på blåsigt och kyligt väder.

 En Parajumper fungerar alltså utmärkt i vårt nordiska klimat, oavsett var i landet du befinner dig. Du kan garanterat känna dig lugn inför fritidsstrapatser, samtidigt som du håller dig varm, torr, säker och mycket välklädd även i vardagslivets utmaningar. Jackan är en sann investering, avsedd att hålla både när det gäller slitage och moderiktighet, år efter år.

Personerna som arbetar i den 210:e räddingskvadronen i Alaska är speciellt utbildade för räddningar i extrema miljöer. Både på hemmaplan, men även på fientliga territorium. Den 210:e räddingskvadronen kallas parajumper, därför valde Massimo Rossetti döpa märket efter de. Jackorna och samarbetet blev en succé och Parajumpers säljs idag över hela världen med samma goda kvalité. Vårt mest sålda sortiment är Parajumper dam och Parajumper jackor. Men se vårt breda sortiment även för Parajumper herr.

HISTORIA
2006 grundande Massimo Rosetti Parajumpers i Seguso, Norra Italien. Namnet hämtade han från specialstyrkan Parajumpers som är ett specialutbildat räddningsförband vid 210th Squadron belagt i Anchorage i Alaska, USA. Parajumpers, eller PJ:s som de kallar sig, är specialutbildade i att klara sig i extrema väderförhållanden, såväl vid fientligt territorium som på hemmaplan. På en Parajumper ställs både tekniska och styrkemässiga krav, hårdare än på någon annan militärisk kår i världen. Styrkans uppgift är att rädda liv, och mottot är 'That Others May Live'.

Då Rosetti träffade personerna ur styrkan imponerades han av deras hårda arbetsvillkor och blev inspirerad. Mötet kom att leda till ett samarbete vilket mynnade ut i högtekologiska, mycket kvalitativa och snygga plagg som blivit en stor succé världen över.