' Parajumpers jackor för dam & herr | Parajumper | Sealife.se
/* */
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Parajumpers

parajumpers på sealife.se
Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av vårens t-shirts, jackor, västar, tröjor och kepsar för både dam och herr från Parajumpers. Varm och stilsäker. Vinterjackorna tillverkas i kraftigt nylon med avtagbart dunfoder och pälsklädda huvor. Många små designdetaljer är taget från fallskärmshoppare, såsom den kraftiga kabinhaken. Notera att PARAJUMPERS är små i storlekarna så gå gärna upp en storlek.

Slitstarka jackor och västar för tuffa miljöer

Grundat för knappt 15 år sen har Parajumpers snabbt kommit att bli en succé på den svenska marknaden. Att så är fallet är inte svårt att förstå; slitstarka material som vattenavvisande polyester ihop med varmt, värmande stoppning kombinerat med en oöverträffbar, moderiktig design gör den älskad och använd av den som bara nöjer sig med toppklass. Smarta detaljer som generösa fickor för kartor, mobil och annat en överlevare kan behöva är kännetecknet för en Parajumper, liksom den gula knäppningen vid halslinningen. Ibland är den gula detaljen utbytt mot en karbinhake. På vänster axel finner du den karaktäristiska loggan.

De superlätta, tunnare jackorna är fina som de är, men fungerar också bra som ett värmande extralager under en snygg kappa eller rock. Detta gör jackan praktisk över flera årstider och vid flera tillfällen. De tillfällen då kylan blir allt mer bitande samtidigt som du vill känna dig mer uppklädd är lättviktsjackorna perfekta att använda som ett värmande mellanlager. 

 En Parajumper fungerar alltså utmärkt i vårt nordiska klimat, oavsett var i landet du befinner dig. Du kan garanterat känna dig lugn inför fritidsstrapatser, samtidigt som du håller dig varm, torr, säker och mycket välklädd även i vardagslivets utmaningar. Jackan är en sann investering, avsedd att hålla både när det gäller slitage och moderiktighet, år efter år.

2006 grundande Massimo Rosetti Parajumpers i Seguso, Norra Italien. Namnet hämtade han från specialstyrkan Parajumpers som är ett specialutbildat räddningsförband vid 210th Squadron belagt i Anchorage i Alaska, USA. Parajumpers, eller PJ:s som de kallar sig, är specialutbildade i att klara sig i extrema väderförhållanden, såväl vid fientligt territorium som på hemmaplan. På en Parajumper ställs både tekniska och styrkemässiga krav, hårdare än på någon annan militärisk kår i världen. Styrkans uppgift är att rädda liv, och mottot är 'That Others May Live'.

Då Rosetti träffade personerna ur styrkan imponerades han av deras hårda arbetsvillkor och blev inspirerad. Mötet kom att leda till ett samarbete vilket mynnade ut i högteknologiska, mycket kvalitativa och snygga plagg som blivit en stor succé världen över.