' Köp Parajumpers jackor för dam och herr på Sealife.se
  • Fri frakt och fri retur i butik
  • Delbetalning
  • Snabba leveranser
 
Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-12 (55)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Parajumpers

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av jackor, västar, och mössor för både dam och herr från Parajumpers. Du hittar de mest populära jackorna Right Hand och Long Bear.  Jackorna tillverkas i kraftigt nylon med avtagbart dunfoder och pälsklädda huvor. Många små designtaljer är tagit från fallskärmshoppare, såsom den kraftiga kabinhaken. Notera att PARAJUMPERS är små i storlekarna så gå upp en storlek.

Slitstarka jackor för tuffa miljöer

Personerna som arbetar i den 210:e räddingskvadronen i Alaska är speciellt utbildade för räddningar i extrema miljöer. Både på hemmaplan, men även på fientliga territorium. Den 210:e räddingskvadronen kallas parajumper, därför valde Massimo Rossetti döpa märket efter de. Jackorna och samarbetet blev en succé och Parajumpers säljs idag över hela världen med samma goda kvalité.

Historia

Parajumpers är ett samarbetsprojekt mellan Ape och designern Massimo Rossetti. Samarbetet uppstod efter ett möte mellan en medlem ur den 210:e räddningskvadronen och Massimo. Mötet skedde i en bar i Anchorage i Alaska, USA. Efter mötet blev den italienska designen så inspirerad att han skapade det som blev Parajumpers.