Köp parajumpers jackor online hos oss | Sea Life
  • Fri frakt och fri retur i butik
  • Delbetalning
  • Snabba leveranser
 
Priser inkl. moms

Parajumpers

Parajumpers är ett samarbetsprojekt mellan Ape och designern Massimo Rossetti. Samarbetet uppstod efter ett möte mellan en medlem ur den 210:e räddningskvadronen och Massimo. Mötet skedde i en bar i Anchorage i Alaska, USA. Efter mötet blev den italienska designen så inspirerad att han skapade det som blev Parajumpers.

Slitstarka jackor för tuffa miljöer

Personerna som arbetar i den 210:e räddingskvadronen i Alaska är speciellt utbildade för räddningar i extrema miljöer. Både på hemmaplan, men även på fientliga territorium. Den 210:e räddingskvadronen kallas parajumpers, därför valde Massimo Rossetti döpa märket efter de. Jackorna tillverkas i kraftigt nylon med avtagbart dunfoder och pälsklädda huvor. Många små designtaljer är tagit från fallskärmshoppare, såsom den kraftiga kabinhaken. Jackorna och samarbetet blev en succé och Parajumpers säljs idag över hela världen med samma goda kvalité.

Vårt utbud av Parajumpers jackor

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av jackor och tröjor från Parajumpers. Du kommer garanterat inte att frysa om du väljer en av dessa jackor.