Köp Colmar jackor online på Sealife.se | Sea Life
  • Fri frakt och fri retur i butik
  • Delbetalning
  • Snabba leveranser
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-12 (25)1 2 3 Sista 100 per sida

Colmar

Banner_Colmar_ski_1400x600

År 1923 grundade Mario och Irma Colombo Manifattura Mario Colombo. Till en början tillverkade man hattar, damasker och arbetskläder. Efter att Mario fått upp intresset för skidåkning spenderade man den största delen av 1900­talet till att utveckla och producera skidkläder av hög kvalité.

Det var inte förräns 2009 som Colmar Originals kollektionen tog form. Idén var enkel ­ ta den klassiska vintage loggan och skapa plagg med samma känsla och design som de gamla Colmar produkterna fast med en modern twist.

Det blev en direkt hit. Nu är det svårt att besöka en storstad i Europa utan att se den klassiska röda colmar loggan. Loggan agerade som företagets logotype ända fram till 1985 innan den sen gjorde comeback 2009.

Vårt utbud av Colmar kläder

Här hittar du dunjackor, skidjackor eller tunnare jackor från Colmar. Med en snygg dunjacka från Colmar kan du gå runt med vetskapen om att du bär det rätta. Man har genom deras Colmar Orignals kollektioner byggt upp ett starkt varumärke och designar jackor som håller högsta klass.