' Köp Casall träningskläder & yogakläder | Sealife.se
  • Fri frakt och fri retur i butik
  • Delbetalning
  • Snabba leveranser
 
Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Casall

Casall startade med att sälja professionella gymredskap och gymutrustning. Teamet av personliga tränare på gymet ”Athena” växte och krävde snart träningskläder, något som var både funktionellt och elegant. Konceptet för genomtänkta och väldesignade träningskläder för kvinnor hade fötts.

Lyckliga, hälsosamma och framgångsrika

Vi behöver en kombination av fysiska och mentala aktiviteter för att hålla oss lyckliga, hälsosamma och framgångsrika. Casall är bland de främsta inom holistisk träning och arbetar med några av världens bästa personliga tränare och experter inom medicin och alternativa hälsometoder, allt för att designa kvalitativa redskap och sportkläder för såväl proffs som vardagsidrottare. Casalls kläder utmärker sig i passform och har en mjuk kvinnlig design i damkläderna.

Det spelar roll

Casall kan tyger. Deras urvalsprocess är enkel – de väljer kvalitetstyger som uttrycker funktion och skönhet. Tyger som torkar fort, är luktfria och håller formen efter flera års tvättande, stretchande och tränande.

Värderingar

”Ärlighet, integritet och medvetna val. För oss omfattar dessa val våra kunder, våra tillverkare och miljön. Alla våra produkter har tillverkats med rättvisa, kärlek och noggrannhet tillsammans med våra design- och produktionsteam. Det finns inga kompromisser när det kommer till pålitliga, rättvisa och goda arbetsmiljöer.” Casall

Miljön

Produkterna innehåller inga farliga kemiska ämnen och är inte farliga för miljön eller människor.

PVC

PVC är ett mycket flexibelt och hållbart material, men är kontroversiellt på grund av potentiella negativa effekter på människors hälsa och miljön på grund av tillsatser, Casall strävar efter att utvidga deras sortiment av PVC-fria produkter inom en snar framtid.

Fri från 6P

Casalls 6P-fria produkter innehåller inga av de 6 mest skadliga ftalaterna (DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, DNOP). I stället använder Casall väl fungerande alternativ som ftalater med låg toxicitetsgrad eller ftalatfria mjukgörare, t.ex. citrater.

Fri från BPA

Vattenflaskorna från Casall innehåller inte BPA eller Bisfenol A.

Conscious Choice