' Köp Canada Goose jackor online - brett utbud hos Sealife.se
/* */
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Canada Goose Jackor

canada-goose-banner-1400x400
Canada Goose producerar exklusiva och hållbara dam och herr vinterjackor som klarar av att hålla dig varm. Här hittar du jackor, parkas, handskar, vantar, västar och mössor. Vår populäraste höstmodell är den klassiska västen som finns i 2 modeller. Garson och Freestyle.

För extrema väderlekar men även lättare dun

Canada Goose fortsätter att förnya sig genom att lansera lättare produkter som passar för olika klimat och högintensiva aktiviteter. Så som HyBridge® Lite-jackan, vinnare av "Best Backcountry Jacket" i det prestigefyllda Årets utmärkelser från Outside Magazine. Nu bryter Canada Goose ny mark med lanseringen av Stickat i merinoull.

Ansvar och kvalite

Sedan 1957 har Canada Goose fokuserat på att tillverka de bästa produkterna av deras slag genom att använda den högsta kvaliteten på råvaror och hantverk. Allt för att kunna skapa en produkt som levererar när den behövs som mest. ”Vi förstår och respekterar att vissa människor tycker att animaliska produkter aldrig ska användas i konsumentprodukter, men vi delar inte den uppfattningen. Vi är engagerade i att ge fullständig insyn om hur vi gör våra produkter, inklusive etiska inköp och användning av animaliska produkter.” Canada Goose DUN Canada Goose använder dun eftersom det är enligt dem erkänt som världens bästa naturliga isolator. Dun ger ungefär tre gånger värmen per uns jämfört med syntetiska isolatorer. Varje uns av dun har ungefär två miljoner fluffiga trådar som sammanslås och överlappar varandra för att skapa isolerande fickor av luft, vilket är det som håller dig varm. Canada Goose köper alla sina produkter från Feather Industries Canada Ltd., ett kanadensiskt upphandlingsföretag. Detta dun är allergivänligt, laboratorietestat och överstiger alla kanadensiska och internationella renhetsstandarder. Var och en av våra dunblandningar innehåller en del Hutterite dun, som är premiumdun och det varmaste kanadensiska dunet. Detta dun gör det möjligt för Canada Goose att tillverka lättare dunjackor.

Ursprung

Etiskt framställd, päls, ull och dun är en viktig del av Canada Gooses historia. Canada Goose tycker att alla djur har rätt till human behandling i liv och död, och är djupt engagerade i ansvarsfull användning och etiska inköp av allt animaliskt material i sina produkter. De tolererar inte misshandel och försummelse av djur eller handlingar som orsakar skada eller lidande.
Canada Goose har ett omfattande spårbarhetsprogram för både päls och dun. Detta för att säkerställa att produkterna kommer från djur som inte har utsatts för orättvisa metoder, grov misshandel eller utsatts för otillbörlig skada. Samtliga material är helt spårbara i hela försörjningskedjan.

”Canada Goose Down Transparency Standard ™ är vårt engagemang för att spåra källan till all vårt dun, från gård till fabrik. Genom ett tredjepartsrevisionsprogram som genomförs av International Down & Feather Industries kan vi intyga att vårt dun endast kommer som en biprodukt från fjäderfäindustrin och har inte kommit från levande plockade eller kraftmatade fåglar. Det säkerställer också att källan följer den fem-frihetspolitik som fastställs av
Världsorganisationen för djurhälsa (OIE) och den europeiska konventionen för skydd av djur som hålls för jordbruket. Från och med januari 2017 är all down-isolering som används för att tillverka nya Canada Goose-produkter helt spårbar.

”Canada Goose Canada Goose Fur Transparency Standard ™ är ett åtagande för att stödja etisk, ansvarsfull och hållbara inköp och användning av äkta päls. Det första spårbarhetsprogrammet för att täcka vilda livsmiljöer säkerställer att all päls som kommer från Canada Goose är i överensstämmelse med avtalet om internationella humana fångststandarder (AIHTS) i Kanada och de bästa hanterade metoderna (BMP) i USA och är helt spårbar i hela leveranskedjan. Standarden intygar att de aldrig köper päls från pälsfarmar, använder aldrig päls från utrotningshotade djur och endast köper päls från licensierade nordamerikanska trappers som strikt regleras av statliga, provinsiella och federala normer. Från och med april 2017 är all päls som används i nya Kanada Goose-produkter helt spårbar och inkluderar ursprungslandets märkning.

Historia

Goose Canada Goose grundades i ett litet lager i Toronto för nästan 60 år sedan och har utvecklats till en av världens ledande tillverkare av lyxkläder och kläder för extrema vinterförhållanden. 1957 startade Sam Tick Metro Sportswear Ltd. i Toronto, och specialiserade sig på ullvästar, regnrockar och snöskotrar. David Reiss, Sam Ticks svärson, ansluter sig till företaget och en ny bana föds med uppfinningen av en volymbaserad nedfyllningsmaskin. David etablerar också etiketten Snow Goose, som senare blir Canada Goose.
Canada Goose producerar exklusiva och hållbara dam och herr vinterjackor som klarar av att hålla dig varm under de mest extrema vintrar. Här hittar du jackor, parkas, handskar, vantar, västar och mössor.