Köp Canada Goose jackor & parkas | Sea Life
  • Fri frakt och fri retur i butik
  • Delbetalning
  • Snabba leveranser
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-12 (33)1 2 3 Sista 100 per sida

Canada Goose

Canada Goose grundades 1957 av Sam Tick i Toronto. Då hette de Metro Sportswear ltd. Metro Sportswear tillverkade ullvästar, regnjackor och andra funktionella ytterkläder. Märket är idag känt för sina högkvalitativa och varma jackor. Alla jackor tillverkas fortfarande i Kanada.

Tillverkar jackor åt polisen

Under 1970-talet tog Sam Ticks svärson David Ress över företaget. Då började de att tillverka parkas med fyllning som användes bl.a av den Kanadensiska polisen.

Expedition parka

Genom inspiration från världens kallaste plats utvecklades den nu klassiska jackan Expedition Parka. Jackan utvecklades för att möta kraven från vetenskapsmännen på McMudro som ligger på Antarktis.

Till Mount Everest

1982 blev Laurie Skreslet historisk då hon blev den första Kanadensaren att bestiga Mount Everest. Hon använde sig av en Canada Goose jacka som var specialgjord för henne.

Canada Goose till Europa

Under slutet av 90-talet börjar de expandera till Europa. Något som blev väldigt lyckat och de har till och med öppnat ett kontor i Sverige.

Vårt utbud

Hos oss hittar du ett brett utbud utav Canada Goose jackor och mössor. Du hittar bl.a den klassiska expedition parkan och den varma snow mantra jackan.